Alliansmästerskap
Start Klubbar Anslagstavla Bowlinghallar Seriespel Topplistan Alliansmästerskap Tävlingar Mästarmöte Länkar

 

Start
Klubbar
Anslagstavla
Bowlinghallar
Seriespel
Topplistan
Alliansmästerskap
Tävlingar
Mästarmöte
Länkar

Alliansmästerskapet – omg 4 i Bjuv

Dubbelt upp för Ängelholm vid kvalet i Bjuv

När säsongens fjärde kvaltävling avgjordes i Bjuv (15 januari-11 februari) blev det dubbelt Ängelholm i topp och där Bjuv/Hyllinge via en tredjeplats behåller en klar sammanlagd ledning i poängbarometern.
Ett bra avancemang har Örkelljungas lag gjort med 37 poäng på de två senaste kvaltävlingarna och laget ligger nu på sjätte plats där det är mycket jämnt kring åttonde och sista finalplats.
Nu drar kvalet vidare till Perstorp (12 februari-18 mars) för att avslutas i Klippan (19 mars-15 april) innan det blir final den 3 maj i Bjuv.

 

 __________________________________  

Alliansmästerskap – omg 3 i Helsingborg

Örkelljunga var bäst i Olympiahallen

 Med 1719 poäng på de nio serierna tog lag Jeppsson från Örkelljunga segern när tredje kvalet avgjordes i Olympiahallen i Helsingborg. Och det innebar att laget, efter en mindre lyckad insats i Åstorp och Båstad, gick upp på en finalplats. I fortsatt total ledning är Bjuv/Hyllinge med Bodil och Bosse Andersson samt Olga och Loa Andersson och det är för övrigt Bjuv också på andraplatsen medan regerande mästarlaget Ängelholm-1 just nu är utanför finalfältet. Tre av sex kvalhallar är avverkade, nästa stopp blir i Bjuv den 15 januari-11 februari.

 __________________________________

Alliansmästerskap – omg 2 i Båstad

Ängelholm-3 tog hem kvalspelet i Båstad

 Det blev Ängelholm-3 med laget Bengt Bubanch, Anders Lund, Roy Larsson och Lars Petterssonsom tog förstaplatsen när säsongens andra kvalrunda i “Alliansmästerskapet” avgjordes i Båstad och man gjorde det före Bjuv/Hyllinge som vann premiären i Åstorp. De senare är i klar ledning sammanlagt när nu kvalet drar vidare till Olympiahallen i Helsingborg.

 _____________________________________

Andersson och Bengtsson toppade premiärkval

Säsongens upplaga av “Alliansmästerskapet” för 3-mannalag är i gång och första kvalet spelades i Åstorp där 13 lag kom till spel. Och glädjande var att det innebar en klar ökning av antalet lag från förra säsongen och med nya inslag från bl.a. Örkelljunga och Åstorp och till start fanns också ett gäng “Pantertanter” från Ängelholm.


Regerande “mästare” efter finalsegern i våras i Bjuv är Ängelholm-1 och de inledde med en åttondeplats där Karl-Erik Måbrink, Björn Ohrberg och Janko Krigård nu fått nytt sällskap i form av Hans Roth. Till ledning i kvalet gick ett lag från Bjuv/Hyllinge med två gånger Andersson och Bengtsson med mycket gångbara 2041 poäng över de 9 serierna, klart före Bjuv-3 med rutinerade kvartetten Henry Kärrström, Bo Månsson, Bengt Karlsson och Karl-Erik Nilsson, för övrigt “låghandikappare” i mästerskapet.

 

Nu är redan andra kvalet i gång och det är Båstad som tar emot och det gör de fram till den 12 november. Och med tanke på att fem kvaltävlingar återstår innan det summeras i poängbarometern kring vilka åtta lag som tar sig till final, så är det ingalunda försent att hoppa med.

 

Alliansmästerskapet Omg 4 i Bjuv 2017/2018
Alliansmästerskapet Omg 3 i Helsingborg 2017/2018
Alliansmästerskapet Omg 2 i Båstad 2017/2018
Alliansmästerskapet Omg 1 i Åstorp 2017/2018

 

Alliansmästerskapet inbjudan 2017-2018
Alliansmästerskapet deltagarinfo 2017-2018