Alliansmästerskap
Start Klubbar Anslagstavla Bowlinghallar Seriespel Topplistan Alliansmästerskap Tävlingar Mästarmöte Länkar

 

Start
Klubbar
Anslagstavla
Bowlinghallar
Seriespel
Topplistan
Alliansmästerskap
Tävlingar
Mästarmöte
Länkar

 

Alliansmästerskapet 2018-2019:  

Örkelljungakvartett överraskade i Båstad

 

Det blev en mycket jämn tillställning när säsongens andra kvaltävling i “Alliansmästerskapet” avgjordes i Båstad. Där blev det något överraskande Örkelljunga (Kjell Jeppsson, Christer Nilsson, Roine Karlsson (fel namn i listan) och Yngve Ottosson) som tog hem segern, knappt före Landskrona-1 och Pantertanterna. Och alla tre lagen rymdes inom en marginal av 7 poäng...

Upp till sammanlagd ledning gick Landskrona-1 med Bengt Noglis & Co följd av Ängelholm-4 som vann premiären på hemmabanorna i Ängelholm. Noteras ska, att regerande mästarna från Bjuv (Gruvfan), hade bästa resultat utan handicap i Båstad men det räckte bara till en åttondeplats och laget är efter två av de sex kvalen utanför en finalplats.
Nu drar “Alliansmästerskapet” vidare till Klippan där det kvalas under veckorna 46-49 varefter Bjuv tar över i januari 2019.

Dubbelt Ängelholm i första kvaltävlingen

 

Det blev dubbelt Ängelholm i topp när “Alliansmästerskapet 2018-2019” hade kvalpremiär i Ängelholm. Och det blev något överraskande Ängelholm-4 med kvartetten Gunvor Landgren, Kerstin Jakobsson, Lennart Bengtsson och Benny Pedersen som tog hem de 25 poäng som kvalvinnarna erhåller och där de med 1664 poäng på de nio serierna var klart bäst både med och utan handicap.

Regerande mästarna från Bjuv kallar sig den här säsongen för “Gruvfan” och inledde ganska mediokert. Det blev plats 14 av 17 startande lag för Bengt Karlsson, Karl-Erik Nilsson, Henry Kärrström och Bo Månsson när kvalet nu går vidare till Båstad med spel veckorna 41-45.

 

Resultat omgång 1 i Ängelholm
Resultat omgång 2 i Båstad

 

Alliansmästerskapet inbjudan 2018-2019
Alliansmästerskapet deltagarinfo 2018-2019